Personvern, tydelig forklart.
Hvordan AddToDo:Med lagrer appdata og bruker iCloud. Gjelder fra 7. oktober 2026.
Informasjon du legger inn
AddToDo:Med lagrer oppgavene og detaljene du legger inn: medisinplaner og doser, legetimer, prøvemerknader, prosedyrer, vaksinasjoner, profilnavn, fullføringshistorikk, bilder og PDF-er. Noe av informasjonen kan være helserelatert eller på annen måte sensitiv.
Appen bruker lokal enhetslagring. Appinnstillinger og lagrede maler lagres på enheten.
Din private iCloud
iCloud-synkronisering er aktivert som standard og kan endres i appens Innstillinger. Når tilgjengelig bruker appen en privat CloudKit-database knyttet til Apple-kontoen din for å synkronisere oppgaver, historikk, profiler og vedleggsinnhold mellom enhetene dine. Start appen på nytt etter at du endrer innstillingen.
Apple driver iCloud under egne vilkår og personvernregler. Deaktivering av synkronisering lover ikke i seg selv å slette tidligere synkroniserte skydata. Enhetssikkerhetskopier og lagring i skyen kan påvirkes av Apple-innstillingene dine.
Tillatelser og enhetsfunksjoner
Varslingstillatelse brukes til lokale påminnelser. En varsling kan inneholde oppgavenavn og type, som kan være synlig på låseskjermen i henhold til systemets forhåndsvisningsinnstillinger.
Kameratilgang forespørres når du tar et bilde. Systemets bildevelger leverer bildet du velger, og Filer leverer PDF-en du velger. Applås bruker systemets enhetsautentisering; appen mottar ikke biometriske maler eller enhetskoden din.
Analyse og reklame
Appen inneholder ingen tredjeparts SDK for reklame eller analyse, og ingen sporingsintegrasjon. Nettstedet setter ingen analysecookies og laster ingen tredjeparts sporingsskript. Det lagrer bare språkvalget ditt i nettleserens lokale lagring.
Kontroll og sletting
Du kan redigere eller slette oppgaver, slette historikkoppføringer og fjerne vedlegg i appen. Sletting av en oppgave sletter også tilhørende historikk. Arkivering beholder oppgaven og er ikke sletting. Skyendringer kan trenge tid for å synkroniseres.
Fjerning av appen kan fjerne lokale appdata, mens kopier i iCloud eller sikkerhetskopier kan bli værende etter Apple-innstillingene. Vi kan ikke love sletting av alle sky- eller sikkerhetskopier bare ved avinstallering av appen.
Sikkerhet og familiedata
Aktiver applås og bruk en enhetskode for å begrense tilgang. Familieprofilnavn og helseopplysninger legges inn av personen som bruker appen; en profil er ikke en separat konto eller invitasjon. Legg bare inn andres informasjon når du har rett til det.
Ingen lagrings- eller overføringssystemer kan garantere absolutt sikkerhet. Kontroller enhetsdeling, varslingsforhåndsvisninger og mottakerne du velger ved dokumentdeling.
Endringer og kontakt
Oppdateringer publiseres her med en revidert ikrafttredelsesdato.
Send spørsmål om personvern og databehandling til addtodomed@getsmartsoft.com.
Send e-post til brukerstøtte ↗